lördag 22 november 2014

Everything Wrong With GoldenEye In 14 Minutes Or Less

Hittade denna på YouTube och var bara tvungen att göra ett inlägg om den! Älskar humorn och hur de gör dessa videos med glimten i ögat. Samma gäng som gör denna har gjort mämngder av andra videos till andra filmer. Detta är dock deras blott andra till en en Bond-film. Deras första var Skyfall.

Mycket nöje!


fredag 21 november 2014

Corgi ICON - Zukovsky

Jag hade egentligen tänkt lugna mig lite med införskaffandet av fler ICON-figurer. Men det är ju så med samlandet, att det är svårt att låta bli när man hittar ett fint objekt! Så en kväll satt jag i soffan med min iPad i knät och slösurfade på eBay, redan här hör ni ju hur dumt det låter, för vill man låta bli att köpa saker, så skall man ju för 17 undvika den appen, haha! Men hur som helst så klickade jag hem en ny Corgi ICON figur. Samlingen växer stadigt nu och jag är uppe i totalt 7 stycken figurer. Denna gång utökade jag med en figur av Zukovsky. Karaktären Valentin Dmitrovich Zukovsky gör entré i filmen GoldenEye från 1995 men återkommer även i Twine (The World Is Not Enough) fyra år senare, alltså 1999. Rollen som Zukovsky görs mycket bra av skådespelaren Robbie Coltrane.

Figuren kom i sin originalbox med originalemballage. Figuren är enligt säljaren aldrig uppackad utan enbart förvarad på en lagerhylla. Och jag tror att det stämmer för kvalitén är faktiskt riktigt fin både på figuren och på förpackningen. Figuren ser inte ut att ha en enda skråma, den är i toppskick. Kartongen är i extremt bra skick även den.

Inköpt
Även denna gång är det, som jag skrev här ovan, eBay som är inköpsplatsen. Resultatet även denna gång var bra. Figuren var packad extremt väl och trots att kartongen den kom i var lite tilltryckt så gjorde det ingenting. Figuren var så pass väl emballerad att den inte fick en skråma. Jag betalade denna gång 198 kr för figuren, då ingår frakten. Ett bra pris tycker jag. Allt under 200 är bra. Som jag har sagt förut så ligger riktpriset på dessa figurer på mellan 200 kr och 800 kr per styck. Med vissa undantag.

Fakta
Corgi ICON James Bond Figurer.
Det gjordes 19 st olika figurer + 2 st exklusiva.
Dessa lanserade 1998 och är i skala 1:24 & ca 8 cm höga.
Samtliga figurer är handmålade.

Just denna figuren (Zukovsky) är nummer F04131 och jag är nu uppe i totalt 7 av dessa underbara samlarfigurer. Jag har sedan tidigare gjort klart en inlägg med en sammanfattning av Corgi ICON som jag kommer uppdatera med info om denna nya figur när tillfälle ges.

Text: Egen
Bild: Egen