onsdag 24 december 2014

God Jul! - Inlägg nr 100!

Visst är det härligt att ge – och ta emot – med hjärtat! Känn hur glad du blir inuti när du har hittat det där lilla extra som du känner kommer att värma din väns hjärta. Och hur gott det känns att få en present som någon har lagt ner lite omtanke på att finna till just dig. Men ibland är det inte så lätt att ta emot. Vi kanske tror att vi inte är värda gåvan, eller skjuter den fina komplimangen ifrån oss som om den inte handlade om oss. Men då tar vi ifrån givaren hans eller hennes glädje. Så försök att ta emot med öppet hjärta när du får något – du är värd det! Och när du själv ger, stanna upp och känn den sköna glädjen i att ge utan att förvänta dig något tillbaka, bara ge för blotta glädjen i givandet. Det är skönt!

För omtanke, att visa kärlek i handling, sprider sig som ringar på vattnet. Och det är ju det som julen handlar om. Att bry sig om. Att glädjas. Att vara tillsammans!

Inte nog med att det är julafton idag. Detta är även mitt hundrade inlägg på bloggen! Grattis till mig, eller vad man nu säger! :)

God Jul på er alla där ute!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar