torsdag 9 oktober 2014

Pussel - Arrow Games Ltd (4/4)

Idag är en bra dag! För det är med glädje jag skriver ett nytt inlägg idag. Ett inlägg om det fjärde och sista pusslet i serien från Arrow Games. Jag äger ju sedan tidigare pussel nummer 1, 2 & 3 i den serien. Och som jag sagt förut så älskar jag motivet, dess artwork, på Bond memorbilia från 60-talet. Helt underbara motiv och färger! Och nu har jag äntligen hittat det 4e pusslet i serien, som nu är komplett!

Motivet till detta pussel är hämtat från filmen Agent 007 ser rött (From Russia With Love) från 1963. Och föreställer scenen där Bond tar skydd bland klipporna på ängen för att undkomma skytten i den jagande helikoptern. Detta är som sagt det sista i denna serie om totalt 4 st pussel som är gjorda i England av Arrow Games Ltd och består av 375 bitar.

Locket till pusslet är faktiskt i hyfsat bra skick för att vara 50 år gammalt. Men själva lådan där bitarna ligger är i ganska dåligt skick. Det är en stor reva i botten och jag är rädd att förlora bitar. Så jag har bestämt mig för att laga den. Förslagsvis med tejp. Den som jag köpte pusslet av hade räknat bitarna och tyvärr saknas det 5-6 bitar. Jag hoppas kunna komplettera genom att köpa ytterligare ett pussel framöver. Men de kommer inte ut på Tradera varje dag direkt, så det lär ta ett tag. Men men, den som väntar på något gott.

Inköpt
Jag gav 50 kr för pusslet och hämtade det på plats hos säljaren i Borås. Ett bra pris tycker jag. Jag har betalat betydligt mer för liknande pussel förr genom åren, så jag är nöjd. Säljaren berättade att han köpt den på en loppis i Borås nu i somras för 10 kr. Så han gjorde en vinst på 500 % vilket är helt OK. Jag välkomnar det självklart. Det var ju tur att han hittade den för annars hade ju inte jag fått köpa den. Och jag har inga problem med att han gjorde vinst, det är klart han skall tjäna en slant för det jobb han gjort.

Text: Egen
Kollage: Eget, med bilder från Tradera

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar