lördag 7 juni 2014

James Bond 007 (Parfym)

James Bond - känslan av en ikon och den ultimata doften för en modern man. År 2012 var det 50-år sedan den första Bondfilmen (Agent 007 med rätt att döda) visades på biograferna världen över och varumärket är mer aktuellt än någonsin. I dag handlar det om att vara säker och cool för att uppnå sina mål.

Doften James Bond 007 understryker den säkra och avslappnade attityden och är en maskulin och sofistikerad doft med en modern tvist. James Bond är en ouppnåelig karaktär – beundrad av män och åtrådd av kvinnor. Han är den ultimata ikonen, den perfekta kombinationen av oemotståndligt sofistikerad stil och kompromisslös maskulinitet.

Inköpt
Jag köpte den vanliga "Signature 007"-doften när den kom, på en webshop på nätet. Måste säga att jag fullkomligt älskade doften! Jag beställde faktiskt en flaska till att ha i bilen, så att jag alltid kan lukta gott inför ett kundbesök! HaHa! Gav dessutom bort en flaska till min far som julklapp. Sedan någon gång under efter direkt efter julen 2013 så köpte jag även de resterande 3 flaskorna. Så nu har jag samtliga 4 st i min samling. Kan alltså använda en samlares favoritord, eller kanske det ord som är det värsta av allt, nämligen: samlingen är nu komplett! :)


Signature 007
Maskulin doft av den berömda hjälten! En maskulin och kryddig parfym i en cool glasflaska. Denna parfym representerar en smidig och oemotståndlig kombination av manlighet och finess i sofistikerade dofter. Flaskan är mörk och robust, har grovmaskig struktur som liknar den bil-serie James Bond använder sig av i filmerna. Designen av flaskan är inspirerad av ett antal brittiska spion prylar och den graverade logon 007 på flaskan framhävs med ett mjukt sidenband som pryder mitten av flaskan.

Toppnot  Bergamott, Geranium, Äpple
Hjärtnot  Kardemumma, Rosentaggar, Lavendel
Basnot  Cederträ, Patchouli, Vetiver


Ocean Royale 
Friska upp ansiktet efter rakning med en härlig lotion. Efter första succen med Orginal doften har många väntat på uppföljaren, James Bond 007 Ocean Royale Aftershave lotion 50 ml. Den nya doften är en friskare och träigare doft än orginalet och med en härlig överraskning bland doftnoterna, Whiskey och cola. Bond har ändrat sina dryckesvanor kanske.
Doften har skapats med inspiration från de soliga stränderna och blå havet i karribien, självklart även inspiration från Bonds äventyrliga natur. Så kasta dig ut i äventyret med doft från James Bond Ocean Royale.

Toppnot: Bergamott, Ackord av havsbris, Whisky, cola, Havsalger.
Hjärtnot: Teak, Cederträ, Violrot.
Basnot: Gaiacträ, Sandelträ, Tonkaböna, Kaffe.


Quantum 
Den tredje doften från succen James Bond! En verkligt maskulin doft med krydda för Mannen med stort M. Doften i James Bond 007 Quantum Edt, ger liv åt Agent Bonds känsla för att hålla sig kall i pressade situationer. Doften startar i kryddiga noter från Bergamott, Kardemumma och juniperbär, för att övergå till en mjukare känsla av ny sportbil med doft av läder, lavendel och violblad. Hela doften landar sedan i benzoin, sandelträ och vetiver.

Toppnot: Bergamott, Kardemumma, Juniperbär.
Hjärtnot: Violblad, Läder, Lavendel.
Basnot: Benzoin, Sandelträ, Vetiver.


Limited 50 Years Gold Edition
Detta är den Limited Edition förpackning av doften James Bond 007 (den vanligtvis svarta flaskan). Denna utgåva utkom 2012 i samband med 50-års jubileumet av James Bond.

I dag handlar det om att vara säker och cool för att uppnå sina mål. Doften James Bond 007 understryker den säkra och avslappnade attityden och är en maskulin och sofistikerad doft med en modern tvist. James Bond är en ouppnåelig karaktär beundrad av män och åtrådd av kvinnor. Han är den ultimata ikonen, den perfekta kombinationen av oemotståndligt sofistikerad stil och kompromisslös maskulinitet. I doften James Bond 007 förenas de olika stilarna på ett äventyrligt, nästan farligt sätt, en robust signaturdoft med en rik blandning av sofistikerad elegans och maskulinitet. 

Toppnoter: krispigt äpple, geranium och bergamott reflekterar Bonds mjuka sida och harmoniserar den kraftfulla fougeren.
Hjärtnoter: kardemumma, rosentaggar och lavendel ger doften dess elegans och förfining.
Basnoter: doftens maskulinitet förstärks av tränoter av sandelträ och cederträ i kombination med vetiver. Förpackningen: Strukturen i glaset på flaskan symboliserar meshingen på Bonds coola bilar. Korken som öppnas med en speciell tvist påminner om Bonds specialutrustningar. Logon 007 är präglad i flaskan för att ge den dess stilrena och tidlösa design.





Bild 1: Egen
Bild 2: Egen
Bild 3: Egen
Bild 4: Egen
Video: YouTube.com
Text 1: Egen
Text 2: Bubblebox.se
Text 3: Bubblebox.se 
Text 4: Bubblebox.se 
Text 5: Stayhard.se 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar